Ideas de paleta de colores Paraqitja e Paletës së Ngjyrave
Menu

Paraqitja e Paletës së Ngjyrave

Strategjitë e shfrytëzuara të paleta të pavërteta të ngjyrave

Në përgjithësi, vjollca shoqërohet me mençuri, kreativitet, pavarësi, magji dhe mister. Të kesh vjollcë nën kontrollin tonë (artistik) duket të ketë qenë e vështirë. Këshillat jeshile për shëndetin dhe paratë, dhe vjollcën sugjerojnë mençuri, mbretëri dhe respekt. Vjollca ime nuk është e purpurta juaj. Për shkak se vjollcë është krijuar duke kombinuar ngjyra të forta të ngrohta dhe të ftohta, ajo ruan të dy pronat. Ngjyra vjollcë rrallë ndodh në natyrë dhe, si pasojë, shpesh konsiderohet si kuptim i shenjtë. Ngjyra e mesme vjollcë (e gjetur midis të kuqes dhe blu në rrotën e ngjyrave) dhe hijet e gri po shkrinë së bashku të ftohtin primar blu dhe të kuq të ngrohtë.

Opsionet kryesore të paletës së ngjyrave

Sapo të vendosni ngjyrat, dhe njerëzit të dinë për markën tuaj, ju priren ta mbani mend atë për ngjyrën. Shumica e njerëzve do të thoshin se bluja është ngjyra e tyre e preferuar. Meqenëse është ngjyra e preferuar e shumicës së njerëzve, menjëherë mund t’i drejtoheni një publiku më të gjerë. Ngjyrat e lehta janë më të mirat për sfondin me një ngjyrë shumë të errët për vetë tekstin. Shtë e përkryer për ngjyrat e theksit, thirrjet për veprim, ose kudo ku dëshirojnë të marrin vëmendjen e njerëzve. Në fund të fundit, ata caktojnë ngjyra theksi u duk me pak interes për shumicën.

Paleta e ngjyrave – Historia

Si të zgjidhni ngjyrën e duhur për aplikimin tuaj Si të zgjidhni ngjyrën e duhur për aplikimin tuaj Identifikoni perceptimet e audiencës Ndërsa disa ngjyra kanë një kuptim universal, shumë ngjyra kanë perceptime të ndryshme lokale. Ngjyrat e një aplikacioni duhet të jenë në koordinim me përmbajtjen e aplikacionit dhe qëllimit. Një kuptim i gabuar i ngjyrës për aplikacionin tuaj mund të çojë në rezultate katastrofike.

Si të filloni me Paletën e Ngjyrave?

Njerëzit shohin ngjyrën në radhë të parë, kështu që gjithçka tjetër është dytësore. Sigurisht, ju doni të zgjidhni ngjyrat që ju pëlqen vërtet. Ngjyra ka një pamje të lindur artificiale që e bën takimin e saj në natyrë kaq surrealiste. Ngjyra të caktuara mund të ndryshojnë gjendjen shpirtërore, ose madje të ndikojnë në gjendjen tonë fizike. Ngjyra dhe filozofia e përsosur e komplementit do të bëhet një mjet vetë-marketing për aplikacionin tuaj.

Historia e Paletës së Refuzuar të Ngjyrave

Kur vizitorët e rinj zbresin në blogun tuaj, gjërat e para që interpretojnë janë ngjyrat. Përdorimi i ngjyrës për të energjizuar një dhomë, shtëpi apo ndërtesë zyre është një mënyrë e thjeshtë për të përmirësuar energjinë në mjedisin tuaj dhe veçanërisht në ju. Përdoret me vetëdije rrezaton dridhje të qëllimshme drejt botës. Ngjyrat e ikonës së aplikacionit duhet të shprehin me lehtësi dhe qartë mjetin e aplikimit.

Si te zgjidhni ngjyrën e paleta

Përditësimi i paletës tuaj të ngjyrave të kuzhinës nuk ka pse të jetë mjaft i shprehur. Një paletë ngjyrash është në thelb një përzgjedhje e 2 ose 3 ngjyrave që mund të përdoren kudo për markën tuaj. Paleta jonë e ngjyrave paraqet një front të unifikuar në të gjitha mediat, përfshirë materialet e shtypura, artikujt promovues dhe hapësirat në internet. Ju duhet të përcaktoni paletën tuaj të ngjyrave dhe të kufizoni ngjyrat në tre. Mbështetja e ngjyrave PALETTESA e paleta sekondare e ngjyrave lejohet me përdorim të kufizuar.

Tjetra, unë do të shpjegoj metodat që duhet të përdorni për të përdorur zgjedhësin e ngjyrave të imazhit si më poshtë:

    Klikoni Zgjidhni “Zgjidhni imazhin tuaj”, pastaj zgjidhni imazhin që dëshironi të njihni kodin e ngjyrave dhe ngarkesën.
    Shkruani emrin e figurës në kolonën bosh, pas “Futni emrin e figurës”
    Pastaj klikoni në “Dërgoni”

Pas kësaj, sekuenca dominuese e ngjyrave, shembujt e ngjyrave, ngjyrat hexadecimal, ngjyrat RGB dhe emrat e ngjyrave janë të plota dhe të plota në një tabelë.

Si ?? Easyshtë e lehtë, apo jo?

Mundohuni të ngarkoni sa më shumë foto që keni. Dhe vëzhgoni rezultatet e kombinimeve të ngjyrave të prodhuara në tabelë. Imazhi që keni ngarkuar do të tregojë të gjitha ngjyrat mbizotëruese, ngjyrën heksadecimal, ngjyrën RGB dhe gjithashtu emrin e ngjyrës.

Check Your Image Color
Enter image name : You must insert 4 word


Esta "Paraqitja e Paletës së Ngjyrave" el gráfico tiene 20 colores dominados, que incluyen . Hace una combinación de colores tan hermosa inspirada en esta imagen.

Color data for:

ColorHexRGBName
#781818rgb (120, 24, 24)
#903030rgb (144, 48, 48)
#a8a8a8rgb (168, 168, 168)
#f0f0f0rgb (240, 240, 240)
#fff0f0rgb (255, 240, 240)
#600000rgb (96, 0, 0)
#a89090rgb (168, 144, 144)
#907878rgb (144, 120, 120)
#786060rgb (120, 96, 96)
#d8c0d8rgb (216, 192, 216)
#304878rgb (48, 72, 120)
#303060rgb (48, 48, 96)
#604848rgb (96, 72, 72)
#fff0ffrgb (255, 240, 255)
#ffffffrgb (255, 255, 255)
#486090rgb (72, 96, 144)
#f0f0ffrgb (240, 240, 255)
#90a8f0rgb (144, 168, 240)
#181848rgb (24, 24, 72)
#d83030rgb (216, 48, 48)