Ideas de paleta de colores Pambuka Palette warna
Menu

Pambuka Palette warna

Strategi Palette Werna sing ora kasedhiya

Umumé, wungu digandhengake karo kawicaksanan, kreatifitas, kamardikan, sihir lan misteri. Nganggo ungkapan wungu (artistik) kita katon angel. Saran ijo babagan kesehatan lan dhuwit, lan wungu nuduhaké kawicaksanan, Royalty lan ngormati. Wungu saka wungu ora wungu sampeyan. Amarga wungu digawe kanthi nggabungake warna-warna sing anget lan adhem sing kuwat, bisa tetep dadi loro-lorone. Werna wungu sing arang dumadi ing alam lan, minangka akibat, asring dianggep makna suci. Werna ungu sekunder (sing ditemokake antarane abang lan biru ing roda warna) lan warna abu-abu sing warnane ilang lebar biru primer abang lan abang anget bebarengan.

Pilihan Palet warna Top

Sawise sampeyan nyetel warna, lan wong ngerti babagan merek sampeyan, mula sampeyan kudu ngelingake warna kasebut. Umume wong bakal ujar yen warna biru iku warna favorit. Amarga minangka warna sing paling disenengi saka wong liya, sampeyan bisa langsung njaluk penonton. Werna cahya sing paling apik kanggo latar mburi kanthi warna sing peteng banget kanggo teks kasebut. Iku cocog kanggo warna aksen, nelpon tumindak, utawa ing ngendi wae pengin entuk perhatian wong. Pungkasane, dheweke nunjuk warna aksen kaya biasane ora disenengi.

Palet warna – Crita

Cara milih warna sing cocog kanggo aplikasi Sampeyan Cara milih warna sing cocog kanggo aplikasi Ngenali persepsi pamirsa Nalika sawetara warna duwe makna universal, akeh warna duwe persepsi lokal beda. Werna aplikasi kudu disesuaikan karo konten aplikasi lan tujuane. Werna warna sing salah kanggo aplikasi sampeyan bisa nyebabake asil sing mbebayani.

Kepiye miwiti karo Palette Warna?

Wong ndeleng warna ing papan pisanan, saengga kabeh liya dadi sekunder. Mesthi, sampeyan pengin milih warna sing sampeyan seneng banget. Werna nduweni penampilan gawean sing gandhengane sing bisa nemoni alam dhewe kanthi surreal. Werna tartamtu bisa ngganti swasana, utawa uga mengaruhi kahanan fisik kita. Werna lan filsafat sing sampurna bakal dadi alat pemasaran diri kanggo aplikasi sampeyan.

Sejarah Palet warna sing ditolak

Nalika pengunjung anyar mlebu ing blog sampeyan, sing pertama sing ditrapake yaiku warna. Nggunakake warna kanggo nambah tenaga, ruangan omah utawa kantor minangka cara sing gampang kanggo nambah energi ing lingkungane lan utamane ing sampeyan. Iki digunakake kanthi sadar radiasi getaran kanthi disengaja menyang jagad iki. Werna ikon aplikasi kudu nyatakake utilitas aplikasi kanthi banter lan jelas.

Cara Milih Werna Palet

Nganyari palet warna pawon ora kudu murah utawa murah. Palet warna yaiku pilihan saka 2 utawa 3 warna sing bisa digunakake ing endi wae kanggo merek sampeyan. Palet warna kita menehi ngarep sing digabungake ing kabeh media, kalebu bahan sing dicithak, barang promosi lan ruang online. Sampeyan kudu netepake palet warna lan mbatesi warna dadi telu. Palet warna warna kaping pindho PALETTESA diidini kanthi nggunakake winates.

Sabanjure, aku bakal nerangake cara sing sampeyan gunakake kanggo nggunakake pilihan warna gambar kayata:

1. Klik Pilih “Pilih gambar sampeyan”, banjur pilih gambar sing pengin ngerti kode warna lan ngemot.
2. Tulis jeneng gambar ing kolom kothong, sawise “Ketik jeneng gambar”
3. Banjur klik “Kirim”

Sawisé iku, urutan warna sing dominan, conto warna, warna hexadecimal, RGB lan jeneng warna lengkap lan lengkap ing meja.

Kepiye ?? Gampang, bener?

Coba upload foto kaya sing dikepengini. Lan mirsani asil kombinasi warna sing diasilake ing meja. Gambar sing sampeyan lakokake bakal nuduhake kabeh warna sing dominan, warna hexadecimal, warna RGB lan uga jeneng warna.

Check Your Image Color
Enter image name : You must insert 4 word


Esta "Pambuka Palette warna" el gráfico tiene 20 colores dominados, que incluyen Arterial Blood Red, Redbox, Uniform Grey, Snowflake, Sefid White, Red Blood, Ash Hollow, Bazaar, Raisin in the Sun, Thistle, Dragonfly, Quill Tip, Aged Chocolate, Lovely Euphoric Delight, White, Last Light Blue, Foundation White, Cold Lips, Tetsu-Kon Blue, Infrared Burn. Hace una combinación de colores tan hermosa inspirada en esta imagen.

Color data for:

ColorHexRGBName
#781818rgb (120, 24, 24)Arterial Blood Red
#903030rgb (144, 48, 48)Redbox
#a8a8a8rgb (168, 168, 168)Uniform Grey
#f0f0f0rgb (240, 240, 240)Snowflake
#fff0f0rgb (255, 240, 240)Sefid White
#600000rgb (96, 0, 0)Red Blood
#a89090rgb (168, 144, 144)Ash Hollow
#907878rgb (144, 120, 120)Bazaar
#786060rgb (120, 96, 96)Raisin in the Sun
#d8c0d8rgb (216, 192, 216)Thistle
#304878rgb (48, 72, 120)Dragonfly
#303060rgb (48, 48, 96)Quill Tip
#604848rgb (96, 72, 72)Aged Chocolate
#fff0ffrgb (255, 240, 255)Lovely Euphoric Delight
#ffffffrgb (255, 255, 255)White
#486090rgb (72, 96, 144)Last Light Blue
#f0f0ffrgb (240, 240, 255)Foundation White
#90a8f0rgb (144, 168, 240)Cold Lips
#181848rgb (24, 24, 72)Tetsu-Kon Blue
#d83030rgb (216, 48, 48)Infrared Burn