Bubuka ngeunaan Palette Warna
Menu

Bubuka ngeunaan Palette Warna

Palette warna kasar teu aya strategi strategi

Sacara umum, ungu dipatalikeun sareng hikmah, kreativitas, kamerdekaan, sihir sareng misteri. Gaduhan ungu dina kadali kami (artistik) sigana parah. Nasihat héjo ngeunaan kasehatan sareng artos, sareng ungu nunjukkeun hikmah, royalti sareng hormat. Wungu abdi henteu ungu. Kusabab ungu didamel ku ngahijikeun warna anu haneut sareng tiis anu kuat, nya éta tetep dua sipat. Warna ungu jarang lumangsung dina alam sareng, akibatna, sering dianggap hartos anu suci. Warna ungu sekunder (aya diantara warna beureum sareng biru dina roda warna) sareng nuansa abu-abu aya lebur boh biru primér sareng haneut primér beureum beureum.

Pilihan Palette warna Top

Sakali anjeun nyetél warna, sareng jalma terang ngeunaan merek anjeun, anjeun resep ngémutan éta pikeun warna. Kaseueuran jalma bakal nyebatkeun yén biru nyaéta warna karesepna. Kusabab éta warna favorit paling jalma, anjeun langsung tiasa naros ka pamiarsa anu langkung lega. Warna lampu paling pas pikeun latar ku warna anu poék pisan pikeun téksna sorangan. Éta cocog pikeun warna aksen, nyauran tindakan, atanapi dimana waé aranjeunna hoyong waé waé. Dina tungtungna, aranjeunna nunjuk warna logat sigana teu dipikaresep ku anu paling.

Palét warna – Caritana

Cara milih warna anu pas pikeun aplikasi anjeun Kumaha milih warna anu pas pikeun aplikasi anjeun Kenalkeun persepsi pamiarsa Sanajan sababaraha warna gaduh arti universal, seueur warna gaduh persepsi lokal anu béda-béda. Kelir hiji aplikasi kedah aya dina koordinasi kalayan eusi aplikasi sareng tujuan. Warna anu hartosna teu pantes kana aplikasi anjeun tiasa ngarah hasil anu musibah.

Kumaha mimitian ku Warna Palette?

Jalma ningali warna dina tempat kahiji, janten sadayana anu sekundér. Tangtosna, anjeun badé milih warna anu anjeun pikahoyong. Warna ieu gaduh penampilan jieunan leuleuy anu ngajantenkeun patepungan sorangan di alam pikeun surreal. Warna-warna tertentu tiasa ngarobih wanda, atanapi malah mangaruhan kaayaan fisik urang. Pelengkap sareng filsafat anu sampurna bakal janten alat pamasaran diri pikeun aplikasi anjeun.

Sajarah Palét warna Refuted

Nalika sémah anyar darat dina blog anjeun, hal anu mimiti diinterpretasi nyaéta warna. Nganggo warna pikeun nguatkeun kamar, imah atanapi gedong kantor mangrupikeun cara anu gampang pikeun ningkatkeun énergi di lingkunganana sareng khususna di anjeun. Digunakeun sacara sadar radiasi getaran ngahaja nuju ka dunya. Warna ikon aplikasi kedah nganyatakeun utiliti aplikasi nyaring sareng jelas.

Kumaha Pilih Warna Palette na

Ngamutahirkeun palét warna dapur anjeun henteu kedah langkung lega. Palét warna dasarna aya pilihan 2 atanapi 3 warna anu tiasa dianggo dimana-mana pikeun merek anjeun. Palette warna kami masihan payuneun hasil ngahijikeun kana sadaya média, kalebet bahan dicitak, barang promosi sareng rohangan online. Anjeun kedah ngartikeun palet warna anjeun sareng ngawatesan warna ka tilu. Palette warna warna KEDUA palih warna PALETTESA diidinan ku pangguna anu terbatas.

Teras, abdi bakal ngajelaskeun padika anu kedah anjeun pake pikeun ngagunakeun gambar warna sapertos kieu:

1. Klik Pilih “Pilih gambar anjeun”, teras pilih gambar anu anjeun hoyong terang kode warna sareng beban.
2. Tulis nami gambar dina kolom kosong, saatos “Lebetkeun nami gambar”
3. Teras klik “Kirim”

Saatos éta, urutan warna anu dominan, conto warna, warna héksadesimal, warna RGB sareng nami warna lengkep sareng lengkep dina méja.

Kumaha?? Éta gampang, henteu?

Coba unggah saloba poto sapertos anjeun gaduh. Sarengna hasil tina kombinasi warna anu dilakukeun dina méja. Gambar anu anjeun punggah bakal nunjukkeun sadaya warna anu dominan, warna héksadesimal, warna RGB sareng ogé nami warna.

Check Your Image Color
Enter image name : You must insert 4 word


Esta "Bubuka ngeunaan Palette Warna" el gráfico tiene 20 colores dominados, que incluyen Arterial Blood Red, Redbox, Uniform Grey, Snowflake, Sefid White, Red Blood, Ash Hollow, Bazaar, Raisin in the Sun, Thistle, Dragonfly, Quill Tip, Aged Chocolate, Lovely Euphoric Delight, White, Last Light Blue, Foundation White, Cold Lips, Tetsu-Kon Blue, Infrared Burn. Hace una combinación de colores tan hermosa inspirada en esta imagen.

Color data for:

ColorHexRGBName
#781818rgb (120, 24, 24)Arterial Blood Red
#903030rgb (144, 48, 48)Redbox
#a8a8a8rgb (168, 168, 168)Uniform Grey
#f0f0f0rgb (240, 240, 240)Snowflake
#fff0f0rgb (255, 240, 240)Sefid White
#600000rgb (96, 0, 0)Red Blood
#a89090rgb (168, 144, 144)Ash Hollow
#907878rgb (144, 120, 120)Bazaar
#786060rgb (120, 96, 96)Raisin in the Sun
#d8c0d8rgb (216, 192, 216)Thistle
#304878rgb (48, 72, 120)Dragonfly
#303060rgb (48, 48, 96)Quill Tip
#604848rgb (96, 72, 72)Aged Chocolate
#fff0ffrgb (255, 240, 255)Lovely Euphoric Delight
#ffffffrgb (255, 255, 255)White
#486090rgb (72, 96, 144)Last Light Blue
#f0f0ffrgb (240, 240, 255)Foundation White
#90a8f0rgb (144, 168, 240)Cold Lips
#181848rgb (24, 24, 72)Tetsu-Kon Blue
#d83030rgb (216, 48, 48)Infrared Burn